About    

VELKOMMEN TIL PROAKTIV EIENDOMSMEGLING

PROAKTIV EIENDOMSMEGLING - BOLIG- OG PROSJEKTMEGLING

Vi er eiendomsmegler for bruktboliger og nybygg i Asker, Bærum, Oslo, Lier, Røyken og hele beltet langs fjorden ned til Holmestrand. I tillegg har vi god kompetanse på hyttemegling og megler fritidsboliger både på fjellet og ved sjøen. Hos oss møter du kompetanse for alle deler av eiendomsmegling, alt under samme tak.

Vi har drevet eiendomsmegling fra Asker i snart 10 år Vårt kontor består av 10 ansatte. Seks eiendomsmeglere som er spesialister på bruktsalg, hvorav to har spesialisering også innen prosjektmegling. Etter mange år hos Aktiv eiendomsmegling valgte vi sommeren 2014 sammen med flere andre kontorer fra samme kjede å tre ut av dette samarbeidet og etablerte da vår egen kjede, PROAKTIV Eiendomsmegling

Vi har vår egen oppgjørsavdeling som gir kundene våre ekstra trygghet og god service.

Videre har vi et topptrent backofficesystem som server våre meglere slik at kundene alltid vil oppleve høy kvalitet, både i meglingen, kundeservicen og markedsføringen av eiendommer.

Alle jobber vi for et så godt resultat for våre kunder som overhodet mulig. Kvaliteten i de rådene vi gir, det materiellet vi produserer, de metodene vi bruker og den motivasjonen vi har i vårt virke vil være avgjørende for hva du som selger oppnår.

Vi vet at den beste meglingen gir det beste resultatet - hver gang. Ikke fordi vi presser interessenter til å betale mer enn de ønsker, men fordi vi tilstreber å finne rett kjøper til hver eneste eiendom.

Verdifulle kunder fortjener verdifull rådgivning.

Tlf. 47 68 44 00
Faks. 66 78 60 21

1/0

Asker Sentrum AS
Besøksadresse: Smuget 1, 2. etg., 1383 Asker

Postadresse:
P.B 125, 1371 Asker  /  post@askersentrum.no  /  Telefon: 66 78 10 06

 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2016 Asker Sentrum AS  -  Design: voice reklamebyrå