About    

VELKOMMEN TIL ASKER TANNGLEDE

Tannglede åpnet 1.august 2013, men klinikken har eksistert siden 1967 med to tidligere eiere. Det nye klinikknavnet gjenspeiler vår glede ved å hjelpe pasienter og vi ønsker å gi alle en positiv opplevelse av tannbehandlingen. Vi synes at ingen burde skjemmes av tennene sine, ha vedvarende tannsmerter eller vegre seg for tannbehandling. 

Fra 1997 til 2013 het klinikken Gadelius Tannlegepraksis. Nåværende eier; Grethe Befring Hovda begynte ved Gadelius Tannlegepraksis i 2008 etter å ha jobbet både offentlig og privat i Akershus og Buskerud. Tidligere eier, Susanna Ekerwald-Gadelius, jobber fremdeles ved klinikken og har lang og bred erfaring. I tillegg har vi en spesialist i oral kirurgi og oral medisin som tar imot henviste pasienter 1-2 ganger hver måned.

Det er viktig for oss at våre pasienter føler seg trygge ved vårt kontor. Behandlingen vi gjør tilpasses hver pasient og er bygget på faglige vurderinger. Vi gjør all "vanlig" tannbehandling, men kan ved behov, henvise til spesialister i nærmiljøet. Grethe B Hovda har autorisasjon for å gjøre implantatprotetikk på pasienter som har rett til HELFO-refusjon. 

Ønsker du å kontakte oss vil du treffe en av våre dyktige sekretærer, Marijana, Maryam eller Stine, på telefonen. 

Vi holder til i øverste etasje i Strøket 9. Vi tar imot nye pasienter. Studenter som fremviser studentbevis får 10% rabatt på all behandling.

Vi gleder oss til å ta i mot deg ved vår klinikk.

Tlf. 66 78 11 93
post@tannglede.no 
www.tannglede.no 

Asker Sentrum AS
Besøksadresse: Smuget 1, 2. etg., 1383 Asker

Postadresse:
P.B 125, 1371 Asker  /  post@askersentrum.no  /  Telefon: 66 78 10 06

 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2016 Asker Sentrum AS  -  Design: voice reklamebyrå